Ervaringen

Beste Leo en andere Schans-teamleden,

Dank jullie wel voor jullie onvoorwaardelijke steun en begeleiding van Tom en natuurlijk ook Bram.

Na vele jaren nemen wij met een trots en blij gevoel afscheid van jullie allemaal.
Heel veel succes met De schans voor de toekomst.

Voor ons zijn jullie van opnschatbare waarde geweest alle jaren!

Liefs,

Tom, Bram, Gert en Mariska.

Gert en Mariska

Ouders leerlingen

Mijn zoon gaat vijf dagen per week naar De Schans. Ik noem het altijd ‘huiswerkbegeleiding PLUS’. Natuurlijk wordt er geholpen met plannen, overhoord en gecontroleerd, maar de waarde zit ‘m voor mij in de plus. Er is niet alleen aandacht voor ‘wat’ er moet gebeuren, maar ook ‘hoe’ je dat het beste aanpakt. Er is veel persoonlijke aandacht en de begeleiders zijn zeer betrokken. Chris van De Schans is voor ons een grote hulp, ze denkt mee, is kundig en professioneel. Ook wij als ouders kunnen altijd terecht met vragen en voor overleg. Kortom: een aanrader!

Lisette van den Akker

Moeder van leerling

Dank je Lisette! We werken altijd hard, ook áchter de schermen, om dat ‘extra’ te kunnen bieden. Het is dan fijn als het door leerlingen en ouders benoemd wordt. Complimenten zijn een stimulans en dit mogen we een ‘compliment-PLUS’ noemen.

Leo

Onze zoon Tom wordt al vanaf de 1e klas VWO door jullie begeleid. Al vanaf de 1e dag is hij in een warm bad gekomen. Jullie bieden huiselijkheid, met veel structuur en duidelijkheid. Daarbij zijn jullie heel warm, open en laagdrempelig voor ouders. Niets is teveel. Mede door jullie ondersteuning en begeleiding is Tom veel zelfstandiger en zelfverzekerder geworden. Zijn schoolresultaten zijn goed en waar nodig zetten jullie ook extra ondersteuning in. Wij zijn jullie hiervoor erg dankbaar. Wij kunnen het iedereen aanraden, Ga zo door! groet Mariska

Mariska Van Leeuwen

Moeder van een leerling

Dank je wel Mariska. Wij van onze kant kunnen je melden dat het altijd fijn is om met Tom te werken!

Leo

Ik had voordat ik begon enorme moeite met wiskunde. Ik besloot dat ik bijles nodig zou moeten hebben om vwo 5 goed door te komen. Via de Schans heb ik het hele jaar online bijles gevolgd voor wiskunde, iets wat je misschien niet zomaar doet, maar wat fantastisch uitpakte, met Leo, een fantastische man die een enorm goede docent is en goed de tijd neemt om je ook de achterliggende gedachte uit te leggen. Dankzij Leo en de Schans sta ik een 6,8 voor wiskunde, dus wonderen bestaan. Ik zou zeggen, twijfel je over online bijles, give it a go! Voor mij heeft het ook gewerkt!

Bob Voskuil

leerling

Dat zijn fijne complimenten Bob, dank je wel. Ik denk dat we na je welverdiende vakantie weer fijne en nuttige lessen zullen hebben…we gaan voor een 7 op je eindlijst!

Leo

De schans heeft mij super goed geholpen met leren, overhoren en alles inplannen! Ik ben nu geslaagd voor mijn TL en ik ben de schans heel dankbaar. Mede door hun hulp heb ik mijn diploma gehaald! Verder zijn er hele lieve begeleiders en hangt er een goede werksfeer. Alle begeleiders en studenten, bedankt voor alles!

Melanie Peelen

oud-leerling

Melanie, dank je wel voor je lieve woorden!! We waarderen het heel erg dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven…Ook al was je maar korte tijd bij De Schans, je hebt de dagen en uren optimaal benut en met je keiharde inzet heb je uiteindelijk geheel op eigen kracht je diploma gehaald! En wat een super mooie lijst heb je!! Top dat we daaraan konden bijdragen, en bedankt voor je vertrouwen in ons. Het was fijn om met je samen te werken! Veel succes in de toekomst gewenst. Groetjes van ons allemaal!

Muriël

Hoera, onze zoon is geslaagd voor zijn HAVO examen! En daar hebben de medewerkers van de Schans enorm bij geholpen. Voor z’n lol zit geen enkele scholier op huiswerkbegeleiding, maar als het moet, ga dan naar de Schans. Allereerst de manier van plannen en structureren van het huiswerk, maar ook de constante aanwezigheid van studenten en docenten om vragen te stellen en de rustige werkplekken zijn een pré. Maar net zo belangrijk zijn de schatten van medewerkers, het keukentje (met drinken, fruit en koekjes 😉 en de sfeer van het “vintage” schoolgebouw. Lieve mensen, het ga jullie goed en alle succes voor de toekomst gewenst.

Mariëlle Hutten

Moeder van leerling

Beste Mariëlle, zeer veel dank voor deze vriendelijke woorden! Het doet ons goed om te horen dat de aspecten waar wij zoveel waarde aan hechten, zoals betrokkenheid, huiselijkheid en professionaliteit door jullie geprezen worden. Bedankt voor de fijne samenwerking en ook voor jullie al het goeds voor de toekomst gewenst!

Muriël

Mijn 2 zoons zijn dit jaar en vorig jaar geslaagd. De samenwerking tussen leerling en begeleiding liep perfect. Wat zeker ook belangrijk is, is dat de samenwerking tussen ouder en de Schans heel prettig verliep. De leerling is geneigd om er wel eens tussen uit te willen knijpen, maar door de juiste manier van communicatie tussen ouder, Schans en kind wordt het een bepaalde kant opgedreven: het studeren en werken naar een einddiploma. Ook de openheid vond ik erg prettig. Door openheid in het magister kan de schans goed inspelen op de zaken die op dat moment op school spelen. Voor kinderen is het een lange tijd tot 19.00 uur, maar bij goed werken kunnen ze eerder naar huis. Thuis geen gestress meer over huiswerk wat af moet. Thuis dus tijd om te gamen, telefoneren enz. Bij de Schans wordt de telefoon weg gelegd en is er even geen tijd voor social media. Natuurlijk mag je in je pauze even tussendoor kijken. Als ouder krijg je de beloning als ze zijn geslaagd, maar de grootste beloning voor de leerling en ouder is: als ze je vertellen dat ze nu pas weten wat studeren is en dat ze je nu wel serieus nemen met het papiertje in de hand. Dank de Schans voor jullie oprechte inzet!

A.K.

Moeder van leerlingen

Beste ouders,

Als begeleiders van De Schans zijn wij mét jullie blij dat R. zijn diploma heeft gehaald!
Hoera voor R.! We zijn trots op hem!

Muriël