Ons Super-Team

Muriël

Muriël

Groepsleider

Muriël lijkt wel overal tegelijk te zijn. Zij heeft altijd alles in de gaten en loopt over van energie. Ouders kijken er al niet meer van op als zij rond elf uur ’s avonds nog een mail van haar ontvangen met een (vaak uitgebreid) verslag. Helaas voor de leerling staat er dan ook vaak in waar nog even aandacht aan moet worden besteed in het weekend.

IMG_4133

Christianne

Groepsleider en bijlescoördinatrice

Christianne is het langst werkzaam bij De Schans. Zij is een echte talentijgerin. Taakgericht als zij is heeft zij het liefst alle planningen voor die dag, voor die week en voor de rest van het jaar al klaar voor de eerste leerling die dag binnenkomt. En zij ziet er graag op toe dat die planning dan ook nauwkeurig gevolgd wordt.

100_6165

Carlijne

Groepsleider

Carlijne is de meest goedlachse van de groepsleiders en zorgt er daardoor voor dat de sfeer ontspannen blijft in de weken voorafgaande aan de toetsweken. Zij is bevoegd docente biologie en mag dus alles uitleggen en overhoren wat te maken heeft met de bloemetjes en de bijtjes.

Sarah

Sarah

Groepsleider

Sarah is onze jongste groepsleider maar toch al weer een paar jaar bij ons. Laat je niet misleiden: zij laat zich niet in de luren leggen. Verbaal niet (direct als zij is) en fysiek niet; zij sport alle leerlingen er met gemak uit. Afgelopen september heeft zij haar laatste stage afgerond en nu hebben we dus een kersverse psychologe in ons team!

Lubna

Lubna

Huiswerkbegeleider

Dit is Lubna, onze exacte topper. Het levende bewijs dat vrouwen weldegelijk wis- natuurkunde snappen, en niet zo’n beetje ook! Lubna klamp je aan als je gedegen uitleg wilt in één van je exacte vakken. De vriendelijkheid en de lach krijg je er altijd gratis bij.

Joke

Joke

Huiswerkbegeleider

Joke weet van aanpakken. Zij is een harde werkster en dat merk je ook als zij uitlegt. Dat gebeurt grondig! Maar zorg ervoor dat ook jij daarna goed aan de slag gaat of anders al je charmes in het spel werpt want zij overhoort ook stevig.

Tim

Tim

Huiswerkbegeleider

Bij Tim voel je je altijd op je gemak. Niet moeilijk bij deze flexibele huiswerkbegeleider met zijn sociale inslag. Eigenschappen die ervoor zorgen dat zijn enthousiasme snel op je overslaat. Als je dan ook nog wat overneemt van zijn perfectionisme dan heb je weer veel van hem opgestoken.

Nanna

Nanna

Huiswerkbegeleider

Voor Nanna zouden we maar de titel ‘huiswerkbegeleider plus’ in moeten voeren. Aan deze reddende engel laten de groepsleiders met een gerust hart het inschrijven en plannen van het huiswerk over . De rust die onze stille, sterke kracht uitstraalt is voelbaar in een straal van wel zes meter. En dan toch zo bescheiden., dat is nou Nanna.