Huiswerkbegeleiders gezocht

Huiswerkbegeleiders overhoren leerlingen, geven inhoudelijke uitleg aan leerlingen en ondersteunen de groepsleider bij het handhaven van de sfeer. Meestal zijn huiswerkbegeleiders ouderejaars studenten die zijn gespecialiseerd in exacte vakken, in economische vakken of in talen.

 

Voor het huidige schooljaar zijn wij, MET SPOED, op zoek naar huiswerkbegeleiders (studenten) met VWO-niveau die exact zijn onderlegd en die goede kennis hebben van vakken zoals natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde A/B, economie, en M&O. Heb je een EM, NT of GT-profiel en spreekt het je aan om met middelbare scholieren te werken (uitleg geven, nakijkwerk, overhoren), dan kom je in aanmerking voor de functie van huiswerkbegeleider.

We bieden een 0-uren contract en bekijken samen met jou of we je wekelijks een of meerdere middagen kunnen inzetten of alleen in drukke tijden en/of bij ziekte ( afhankelijk van je beschikbaarheid). De Schans is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00-19.00.

Mocht je geïnteresseerd zijn in bovenstaande functie, bel of mail ons dan. Vermeld daarbij je persoonlijke gegevens, opleiding en vakkenpakket (cijferlijst) en graag een korte motivatie. Voor vragen kun je terecht bij mevrouw M. Saborido van Geffen.