Examentraining

Het eindexamenjaar is een spannend en intensief jaar.
Hoe beter de voorbereiding is, des te groter is de kans op slagen. Bovendien geeft een goede voorbereiding je rust en zelfvertrouwen.
Wij helpen je om je optimaal voor te bereiden op het examen en op alle andere onderdelen die mee tellen zoals het profielwerkstuk en mondelinge toetsing bij de talen.

We maken samen met je een realistische planning voor de schoolexamentoetsen en later voor het centraal schriftelijk. Daarbij verdelen we de stof in behapbare hoeveelheden en houden we rekening met onderdelen die misschien extra problemen opleveren.
Naast het bestuderen van de stof zul je vooral veel tijd besteden aan het oefenen van examenopgaven want bij de meeste vakken gaat het er vooral om dat je de theorie kunt toepassen. Bovendien wen je door te oefenen aan de manier van vraagstelling en het is voor je zelf een check in hoeverre je de stof beheerst.
We zullen samen met je het oefenwerk nakijken en je inhoudelijk uitleg geven over alle onderdelen die je problemen opleveren.

Maar het examenjaar is meer dan alleen maar schriftelijke toetsen. Ook bij alle andere onderdelen van je examenjaar ondersteunen we je.
Zo helpen we je bij de planning en uitwerking van je profielwerkstuk. Je zult als dat nodig is de luistertoetsen voor de talen oefenen, die zijn bij ons volop voorradig. Alle mondelinge toetsen zul je bij ons ook voorbereiden en oefenen.

Tot slot, maar absoluut niet het minst belangrijk, we zullen je ook mentaal ondersteunen, je motiveren, je peptalk geven en je helpen bij te nemen beslissingen.

Er is hier voor jou een fijne werkplek. Je kunt je hier in alle rust, aan een eigen bureau optimaal voorbereiden op je examen.
Bel ons vandaag en je kunt morgen al beginnen!

 

home

_MG_4312_compr